ISPARTA / YALVAÇ - Yalvaç Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi

Şbt

Yalvaç Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi kız futbol takımı Eskişehir ilinde düzenlenen bölge müsabakalarında ilk gün Karaman Lisesini 4-1 ,ikinci gün Afyon Şuhut Mtal yi 1-0 ,son gün Eskişehir Ahi Evran Mtal`yi 1-1 biten maç akabinde penaltılarla 3-2 yenerek grup şampiyonu olmuştur. Türkiye yarı finallerinde ilimizi ve ilçemizi temsil etmeye hak kazanmistir.

Geçtiğimiz aylarda Isparta'da düzenlenen turnuvada namağlup şampiyon olan kızlarımız bölge şampiyonu olması dolayısıyla 10 gün sonra İzmir'de düzenlenecek yarı finallerde ilçemizi temsil edecek ve inanıyoruz ki hepimizi başarılarıyla gururlandırmaya devam edecektir. Son yıllarda ilk defa bu seviyeye yükselmeyi başaran bu takımımızın başarısında büyük emekleri olan Selma Çetinkaya ve Bulut Çulha öğretmenlerimizi kutlar ve bu takıma maddi manevi destek olan herkese teşekkür ederiz.

Ock

İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci, 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona ereceği 19 Ocak'ta karne almaya hazırlanırken, okullarda karne öncesi haftada 15-18 Ocak'ta bu yıl ilk kez uygulanmaya başlayan "dönem sonu faaliyet haftası"nda öğretmen ve öğrencilerin organize ettiği etkinlikler gerçekleştiriliyor. Okulumuz da bu kapsamda yaptığı etkinliklerle dönem sonu faaliyet etkinlikleri gerçekleştiriyor.

Ock

12 Ocak 2024 Cuma günü okulumuz bahçesinde Filistin'e Yardım Kermesimiz vardır. Katılımlarınızı bekleriz.

YALVAÇ NECİP FAZIL KISAKÜREK ANADOLU LİSESİ KANTİN VE ÇAY OCAĞI İHALESİ İLANI!

Ekm

Isparta'da düzenlenen liselerarası futbol turnuvasında tüm rakiplerini yenen kız futbol takımımız ilde şampiyon olarak Adana'da düzenlenecek olan futbol turnuvasında ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Bu başarıda büyük payı olan başta beden eğitimi öğretmenlerimiz Selma ve Bulut hocamıza, futbolcu kızlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Şubat ayında Adana'da gerçekleştirilecek turnuvada kızlarımıza ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sümmeye ARSLAN rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla kutlandı.

Yalvaç Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi' nde 2022-2023 Yılının Son Günü

Okulumuzda 2022-2023 Mezuniyet Töreni Düzenlenmiştir

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Okulumuzda Depremzedeler Yararına Kermes Düzenlenmiştir.

Kız ve Erkek Futsal Takımlarımız İlçe Şampiyonu Oldular

Ekm

Okulumuz 11 Ekim 2022 tarihinde son sınıf öğrencilerimize moral ve motivasyon olması için başkentimize günübirlik gezi düzenledi. Öğrencilerimize Ankara ve Hacettepe Üniversiteleri tanıtıldı. Üniversite havasını tenefüs eden öğrencilerimiz ayrıca Atamızı Anıtkabirde ziyaret ettiler.