ISPARTA / YALVAÇ - Yalvaç Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi

Dilimizin Zenginlikleri - Dîvânu Lugâti’t-Türk Okumaları Deneme Yarışması

10/B sınıfından Ceylin GÜNAY okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni M. Halil AKKIN rehberliğinde yarışmaya katılım sağlanmıştır.

10-01-2024

"Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla Türkiye geneli resmi/özel eğitim kurumlarında öğrenim gören tüm öğrencilere yönelik uygulanacak "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" eylem planları gereği Ocak ayı faaliyeti olarak ilimiz geneli lise öğrencilerine yönelik "Divanu Lugati't Türk Okumaları Deneme Yazma Yarışması" düzenlenecektir. Yarışma takvimi ekteki gibidir.

02-01-2024

02-01-2024Türk Dil Kurumu Verileri İle Dîvânu Lugâti't-Türk